ANA SAYFA > İZMİR > Bülent Delican'dan Tıp Bayramı mesajı

Bülent Delican'dan Tıp Bayramı mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bülent Delican'dan Tıp Bayramı mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Delican mesajında şunları söyledi: “Sağlık çalışanlarımızın zor şartlarda görev yaptığı hepimizin yakından bildiği bir konudur. Sağlık personellerimiz zaman zaman şiddete maruz kalmakta hatta artan şiddet olayları nedeniyle hayatlarını kaybetmektedir. Terör olaylarının yoğunlaştığı bölgelerde terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerimizle birlikte fedakarca hizmet veren sağlık çalışanlarımız Dünya’nın en önemli görevlerinden birisini yapmaktadır.

Sağlık çalışanlarının sosyal-özlük haklarının düzenlenmesi konusunda çalışmalar devam ederken aynı zamanda şiddetin önlenmesi ve tedbirlerin alınması konusunda da Sağlık Bakanlığı’nın çalışmaları sürmektedir. Sağlık çalışanlarına yönelik tehdit, fiili müdahale ve hasta yakınları tarafından gösterilen tepkinin en aza indirilmesi için Türk Ceza Kanunu’ndaki düzenlemeler de kısa zamanda tamamlanacaktır.

Yine, terör örgütünün çirkin ve kanlı yüzünü sivillere yönelik eylem düzenleyerek bir kez daha gösterdiği başkentimizde yaşanan saldırının ardından en önemli görevi sağlık çalışanlarımız üstlenmiştir. Fedakarca yürüttükleri hizmetleri hem olay yerinde hem de hastanelerde yerine getirmişlerdir.

Bu vesileyle toplumumuzun sağlığı için var gücüyle çalışan, kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çabalayan hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerinin her dalında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Bölgesi Sanayi Odası Aytaç Sefiloğlu 17. Gazetecilik Yarışması sonuçlandı
Sonraki Haber ‘Siber İzmir’e Kültür ve Turizm Bakanlığından destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?