ANA SAYFA > İZMİR > Bülent Delican'dan Kurban Bayramı mesajı

Bülent Delican'dan Kurban Bayramı mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bülent Delican'dan Kurban Bayramı mesajı

Delican Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında başta İzmirliler olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bayramın hayırlara, birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Başkan Delican mesajında şu ifadelere yer verdi:
 

“Bayramlar; hayır kapılarının sonuna kadar açık olduğu, kaza ve belaların bertaraf olduğu, dargınlıkların unutulduğu, örf ve adetlerin uygulandığı günlerdir. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularımızın en üst seviyede yaşandığımız bu müstesna günlerde kardeşliğimize çomak sokmaya çalışan hainleri tekrar lanetliyoruz. Kadim medeniyetimizden bizlere miras kalan kutsal topraklarımızın mayasında kardeşlik vardır. Tarihimizden bugüne her türlü badireyi ve zorluğu aşmayı başaran milletimiz, alçaklar tarafından kurulan tuzaklara düşmeyecek her zaman olduğu gibi bir ve beraber yaşamaya devam edecektir.
 

Bu duygu ve düşüncelerimle aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Kurban Bayramında Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimizin ibadetlerini kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İzmir ve Türkiye başta olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel’den bayram kutlama mesajı
Sonraki Haber CHP’li Sındır, “Kaymakçı ve Çaylı’da afet var!”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?