ANA SAYFA > SPOR > Bucaspor Karşıyaka’yı mahkemeye veriyor…

Bucaspor Karşıyaka’yı mahkemeye veriyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bucaspor Karşıyaka’yı mahkemeye veriyor…

Bucaspor Kulübü, geçen yıldan kalma stat kirasını kendisi yerine Buca Belediyesi’ne ödemesi nedeniyle mahkemeye verme kararı aldı.

Geçen sezon Buca Arena’nın kullanım ve tasarruf hakkını elinde bulunduran Bucaspor Yönetim Kurulu, stat sorunu yaşayan Karşıyaka'ya ilk yarı maçlarını oynamaları için stadı aralarında yaptıkları sözleşmeyle kiraya vermişti… Bucaspor Karşıyaka’dan kirayı almayı beklerken, Karşıyakalı yöneticiler bu sezon ilk kez oynadıkları Şanlıurfaspor ve bugün oynayacağı Samsunspor maçları için Buca Belediyesi ile anlaştı ve bu anlaşma şartında geçen sezona ait 63 bin 500 lira kira borcu da vardı. Buna göre Karşıyaka geçen yıldan kalan borcunu Bucaspor Kulübü Derneği yerine Buca Belediyesi'ne yatırınca olanlar oldu…
Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın "Stat mülkiyeti ve gelirler Bucaspor Belediyesi'na aittir. Para yatması gereken yere kurallar çerçevesinde yatmıştır" açıklaması üzerine sinirler iyice gerildi. Kayışlı, "Karşıyaka'nın belediye değil, Bucaspor'a kira borcu vardır. Kulübün gelirini belediye alamaz. Buca Belediyesi 3-5 kuruşa mı kaldı. Pazartesi günü de Karşıyaka'ya dava açacağım. İcra göndereceğim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İEF’ye “çifte” övgü
Sonraki Haber İzmir'de karakolun önüne el yapımı bomba bıraktılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?