ANA SAYFA > İZMİR > Bucalı romanlar açık hava sinemasıyla tanıştı

Bucalı romanlar açık hava sinemasıyla tanıştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bucalı romanlar açık hava sinemasıyla tanıştı

Buca Belediyesi roman vatandaşları açık hava sinemasıyla tanıştırdı. Buca Belediyesi’nin roman vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Göksu Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda açtığı Charlie Chaplin Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi'ndeki ilk film gösterimi Charlie Chaplin'in yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği 'The Kid' filmiyle yapıldı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da katıldığı film gösteriminde özellikle çocukların heyecan ve coşkusu görülmeye değerdi.

Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Göksu Mahallesi’nde açtığı Charlie Chaplin Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi ile bölgenin eğitim ve kurs açığını karşılayan Buca Belediyesi, atölyenin çatı katında kurduğu açık hava sineması ile de cazibe merkezi oldu.

Açık hava sinemasının ilk film gösterimi Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da katıldığı etkinlikle yapıldı. Heyecanla film gösterimini bekleyen vatandaşlar Başkan Piriştina’yı davul zurna eşliğinde karşıladı.

Charlie Chaplin'in yönetmenliğini, yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği, 1921 yapımı “The Kid” adlı sessiz filmi izlemek için merkezin açık hava sinemasına akın eden semt sakinleri, bölgelerine bir ilki getiren Başkan Piriştina’ya yoğun tezahüratta bulundu.

Hayatlarında ilk kez bir açık hava sinemasıyla tanışan, özellikle çocuklar filmi büyük bir heyecan ve merakla izledi.

Gösterim sonunda atölyeden ayrılan Başkan Piriştina, mahallelinin çaldığı roman havasına da eşlik ederek, vatandaşlarla birlikte dans etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehitler Caddesi trafik akışında değişiklik
Sonraki Haber Satsuma ihracatında Rusya sevinci

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?