ANA SAYFA > İZMİR > Bucalı kuaförler ilk siftahı Başkan Kılıç’la yaptı

Bucalı kuaförler ilk siftahı Başkan Kılıç’la yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bucalı kuaförler ilk siftahı Başkan Kılıç’la yaptı

Çin’de ortaya çıkarak tüm dünyaya yayılan koronavirüs (Covid-19) salgınından normalleşme sürecine geçişin ilk adımlarında, Buca Belediyesi tedbirleri elden bırakmıyor.

İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla önceki gün yeniden faaliyete başlayan kadın ve erkek kuaförleri ile güzellik merkezleri için, Buca Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, ilçe genelindeki toplam 459 işletme, yasağın kalkmasından günler önce Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaçlarla tek tek dezenfekte edildi. 

Dezenfekte işleminin ardından kuaförlere, Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’ın talimatıyla hijyen paketleri hazırlandı. Paketlerin içerisinde 80 derecelik kolonya, el dezenfektanı, maske, eldiven ve siperlik yer aldı.  İlk iş günüyle birlikte Başkan Kılıç, kuaför esnafını ziyaret ederek hijyen paketlerini hediye etti.   

Bir yandan alınan önlemleri de denetleyen Başkan Kılıç, dezenfektasyonu yapılan ve hijyen kiti dağıtılan esnafta ilk tıraşı kendisi oldu. Esnafın yaşadığı süreçle ilgili bilgi alan Kılıç, koronavirüs önlemlerine uyulması için uyarıda bulundu. Öte yandan Kılıç, iki aylık sürenin ardından ilk defa kepenk açan ve ekonomik sıkıntılar çeken esnafa, bütçesini rahatlatmak için mutfak erzak paketi de verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Açık hava sineması için kayıtlar 19 saniyede doldu
Sonraki Haber EGE Teknopark’lı girişimcinin oyunu Dünya'nın en çok indirilen oyunu oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?