ANA SAYFA > İZMİR > Bucalı kadınlar ‘kick boks’la kendilerini koruyacak

Bucalı kadınlar ‘kick boks’la kendilerini koruyacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bucalı kadınlar ‘kick boks’la kendilerini koruyacak

Buca Belediyesi, şiddete karşı kendilerini savunabilmeleri için kadınlara yönelik kick boks kursu açıyor. Buca Tenis Kulübü’nde ücretsiz olarak verilecek kursun kayıtları 1 Mart’ta başlıyor. Ayda 20 kadının eğitim alacağı kurslardan faydalanmak isteyen kadınların 20 Mart tarihine kadar Buca Belediyesi Tenis Kulübü’ne başvuruları gerekiyor.

Kadına yönelik şiddet olaylarının artış gösterdiği günümüzde Buca Belediyesi ücretsiz kick boks kursuyla kadınlara kendilerini savunmayı öğretecek. 2 yıl içinde hayata geçirilen projelerle kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda eşit oranda yer alabilmelerine yönelik çalışmalar yapan Buca Belediyesi’nin ücretsiz kick boks kursları için kayıtlar 1 Mart’ta başlayacak.

Kadınların olası tehlikelere karşı hayatta kalmalarını sağlamak için açılacak kursta Buca Tenis Kulübü’nde uzman eğitmenler tarafından verilecek derslerde her ay 20 kadın eğitim alacak. Bir aylık eğitime katılan kadınlar, spor yapmanın yanı sıra olası bir şiddet vakasına karşı kendilerini nasıl savunabileceklerini öğrenecekler. Muhtemel tehdidi ortadan kaldırmaya yönelik savunmayı öğretmeyi amaçlayan ücretsiz eğitimlere katılmak isteyen kadınlar, 20 Mart tarihine kadar Buca Belediyesi Tenis Kulübü’ne başvuru yapabilir. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sınav değil, şartlar zor
Sonraki Haber Avrupa basınından Vali Toprak'a ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?