ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da ücretsiz EBA Erişim Noktaları

Buca’da ücretsiz EBA Erişim Noktaları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da ücretsiz EBA Erişim Noktaları

Buca Belediyesi maddi imkansızlıklar nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı’nın online eğitim ağı EBA’dan faydalanamayan öğrenciler için ek hizmet binalarını kullanıma açtı. Öğrenciler, Belediyeye bağlı üç merkezde oluşturulan EBA erişim noktalarında ücretsiz olarak derslerini izleyebilecek.

Eğitimin önündeki engelleri kaldırmak için tüm imkanlarını seferber eden Buca Belediyesi pandemi döneminde online eğitime geçen öğrenciler için destek programı devreye soktu. Bilgisayar ve interneti olmayan öğrenciler için harekete geçen Belediye, ek hizmet binalarındaki bilgisayar sınıflarını öğrencilerin kullanımına açtı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Bilişim Ağı’ndan (EBA) faydalanamayan çocukların EBA erişimlerini sağlamak için 3 merkezde EBA erişim noktası oluşturan Belediye 26 bilgisayar ile hizmet verecek.

Öğrenciler, Ceren Özdemir Çamlıkule Semt Merkezi, Tarık Akan Gençlik Merkezi, Güzel Sanatlar ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde oluşturulan sınıflardan hafta içi mesai saatleri içerisinde faydalanabilecek.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hayvanlara karşı da merhametli olalım
Sonraki Haber Başkan Arda: Mahkemede hesaplaşacağız. Tazminat davasına hazırlanın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?