ANA SAYFA > İZMİR > Buca Belediyesi kurum içi eğitimde Ozan Bingöl’ü konuk etti

Buca Belediyesi kurum içi eğitimde Ozan Bingöl’ü konuk etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca Belediyesi kurum içi eğitimde Ozan Bingöl’ü konuk etti

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç yönetiminde tasarruf ve doğru kaynak kullanımıyla mali disiplin sağlayan Buca Belediyesi, kurum içi eğitimlerine devam ediyor.

Düzenli olarak gerçekleştirilen eğitimler kapsamında Türkiye’nin en etkin ekonomi yazarlarından Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl, Buca Belediyesi’nin gelir arttırıcı çalışma rotasını belirlemesine katkı sağlamak için sunum yaptı. 

Belediyenin kaynaklarını artırarak vatandaşlara daha etkili hizmet sunabilmesine yönelik bilgiler veren Bingöl; gelir, tahakkuk, tahsilat arttırıcı yöntemlerin yanı sıra takip yöntemleri gibi birçok konuyu masaya yatırdı. Belediyenin mevcut durum tespitinin yapıldığı toplantıda, çözüm önerileri geliştirilerek belediye gelirlerinin artırılması için yol haritaları belirlendi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan İduğ: Umarım Bornova Stadı Karşıyaka’ya da uğurlu gelir
Sonraki Haber Başkan Oran: Çeşme’de denize karşı çay içmek 2 TL

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?