ANA SAYFA > SPOR > Başkan İduğ: Umarım Bornova Stadı Karşıyaka’ya da uğurlu gelir

Başkan İduğ: Umarım Bornova Stadı Karşıyaka’ya da uğurlu gelir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan İduğ: Umarım Bornova Stadı Karşıyaka’ya da uğurlu gelir

Bornova Belediyesi TFF 3. Lig’deki İzmir temsilcisi Karşıyaka’ya da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nın kapılarını açtı. Bornova Belediye Başkanı Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı arasında imzalanan protokolle beraber Karşıyaka futbol takımı 2020-2021 sezonunda iç saha maçlarını Bornova’da oynayacak.

Karşıyaka gibi köklü bir kulübü Bornova’da ağırlayacak olmanın kendilerine büyük mutluluk vereceğini belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Stadımız İzmir takımlarına uğurlu geldi. Göztepe Bornova Stadında şampiyon oldu, yine girişimlerimizle Bornova’da oynayan Altay şu an şampiyonluk yolunda ilerliyor, Altınordu önemli başarılara imza attı, şimdi sırada Karşıyaka var. Umarım Bornova Stadı Karşıyaka’ya da uğurlu gelir ve burada şampiyonluklar yaşarız. İzmir kulüplerimizin her zaman yanındayız. İnşallah İzmir’i Süper Lig’de en az 3 takımla temsil edeceğimiz günlere en kısa sürede kavuşuruz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Allah aşkına verin artık!
Sonraki Haber Buca Belediyesi kurum içi eğitimde Ozan Bingöl’ü konuk etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?