ANA SAYFA > GÜNDEM > Bu yuvadan sevgi fışkırdı

Bu yuvadan sevgi fışkırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu yuvadan sevgi fışkırdı

Karşıyaka Sevgi Evleri’nde düzenlenen 11.Yaza Merhaba Şenliği'nde yuvanın çocukları sevgi saçtı.

Karşıyaka Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nda düzenlenen 11.Yaza Merhaba Şenliği'nde, yuvada yaşamlarını sürdüren çocukların okudukları şiirler ve söylediği şarkılar sevginin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

Karşıyaka Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş yaptığı konuşmada, kendi yazdığı bir şiiri okudu.

Karşıyaka Çocuk Yuvası Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe, Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanglay, Yargıtay Üyesi Hakim Arif Atılğan, Karşıyaka Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Karşıyaka Hoca Mithat İlçe Halk Kütüphanesi  Müdürü Cuma Öztekin, KASİAD Başkanı Osman Avcı, Havajet İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, okul müdürleri,  gönüllüler, koruyucu aileler, ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

11.Yaza Merhaba Şenliği'nde şiirlerin okunmasının yanı sıra, 3-5 yaş grubu çocukları, tık tık rondu,  kurdela oyunu, 6-12 yaş grubu çocukları sev kardeşim, sen gidince adlı oyunu, penguen dansı, damat halayı, cici kızlar rondu gösterileri sundu. Işıltan Uşaklıgil eşliğinde personel ve çocuklardan oluşan koro şarkılar söyledi. İzmir Müzisyenler Derneği mini konser verdi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünlü oyuncu İzmir'de kaza geçirdi...
Sonraki Haber Şemikler Lisesi'nin elli yılın yürekleri serinleten sevinci

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?