ANA SAYFA > MAGAZİN > Bu yılın modası dantelli gelinlik…

Bu yılın modası dantelli gelinlik…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu yılın modası dantelli gelinlik…

Türkiye’nin ilk gelinlik, damatlık, abiye giyim ihtisas fuarı olan IF Wedding Fashion’de yılın en yeni gelinlik, damatlık, abiye modası İzmir’de görücüye çıktı.

Gelinlikte vazgeçilmeyen dantel bu yıl zirve yaparken, özellikle dantel üzeri gipürler çok moda olacak. Şeffaf kumaşlar organze, şifon ve ipekler ise çok popüler.  Gelinlikte yurt içinde beyaz, kırık beyaz ve kum beji tercih edilse de uluslararası katılımcıların sadece beyaz ve fildişi değil, uçuk pastel renkler de kullandıkları görülüyor. Abiye modellerinde ise pastel renkler, kirli sarı, elektrik mavisi, gri ve pas rengi revaçta. Gelinlikte prenses modeller, abiyede balık formlar dikkat çekiyor. Abiyede hafif, dökümlü kumaşlar tercih edilirken, vücuda oturan ve sırt dekoltesi olan modeller ön planda. Damatlık modellerinde siyah yine vazgeçilmez olacak. Avrupa, Arap ülkeleri kadar abartılı modeller olmasa da biraz daha gösterişli, ışıltılı modelleri tercih etme yönünde.
Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve İzmir ile yurt dışından ABD, Lübnan ve İtalya’dan katılımcıların yer aldığı Fuar, sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenleniyor.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı öğrencilerin Yamanlar’ın zirvesinde kamp keyfi
Sonraki Haber TSYD İzmir Koşusu'nu Santino kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?