ANA SAYFA > SPOR > Bu maça yürek dayanmaz

Bu maça yürek dayanmaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu maça yürek dayanmaz

Buz Hokeyi Süper Ligi’nin final serisi beşinci ve son maça taşındı. İstanbul'da oynanan dördüncü maçta rakibi Zeytinburnu Belediyespor’u 8-5 yenerek durumu 2-2'ye getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Nisan Cumartesi günü evinde İzmirli sporseverlerin de desteğiyle şampiyonluk için sahaya çıkacak. Bornova'daki Uluslararası Buz Sporları Salonu'nda oynanacak maçın başlama saati 20.00.

Didi Buz Hokeyi Süper Ligi'nin şampiyonluk düğümü yarın (30 Nisan Cumartesi) İzmir'de çözülecek. Şampiyonluğun en önemli adaylarından İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, final serisinin son maçında evinde Zeytinburnu Belediyesi'ni konuk edecek. İstanbul'da oynanan serinin dördüncü maçında rakibini 8-5 yenerek durumu 2-2'ye getiren İzmir temsilcisi, bu tarihi karşılaşma için kentteki tüm sporseverleri Bornova'daki Uluslararası Buz Sporları Salonu'na bekliyor. 

Nefes kesen final serisi
Serinin ilk maçını 7-8 kaybeden mavi-beyazlılar, ikinci maçtan 8-6 galip ayrılırken, üçüncü maçta ise rakibine 9-2 mağlup olmuştu. Süper Lig'in iki finalisti son kez İzmir'de 30 Nisan Cumartesi günü şampiyonluk için karşı karşıya gelecekler. Didi Buz Hokeyi Süper Ligi şampiyonunu belirleyecek kader karşılaşması saat 20.00'de başlayacak. Zorlu maç Sports TV ve www.buzhokeyi.com adresinden canlı olarak yayınlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da iki gün elektrik kesintisi var
Sonraki Haber İzmir’in tanıtımı için “3 koldan” taarruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?