ANA SAYFA > GÜNDEM > Bu ihmalin sorumlusu kim?

Bu ihmalin sorumlusu kim?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu ihmalin sorumlusu kim?

Karşıyaka Nergiz’de Necdet Issı parkı yakınlarında kapağı açık bırakılan bir rögar büyük tehlike yaratıyor.

Karşıyaka 6010/2 sokakta, çocuk parkının yalnızca birkaç metre ötesinde kapağı açık bırakılan rögar faciaya davetiye çıkartıyor. Parkın dibinde bulunan ve yıllardır bir türlü tamamlanamadığı öğrenilen bir inşaattan sokağa sarkıtılan boruyla kontrolsüzce akan sular, rögar kapağının bulunduğu bölümde büyük birikintilere sebep olmuş, suyun boşaltılması için çare ise rögar kapağının açılmasında bulunmuş. İnşaat çalışanları tarafından mı yoksa İZSU yetkilileri tarafından mı açıldığı bilinmeyen rögarın etrafında hiçbir uyarıcı işaret bulunmaması ise büyük bir tehlikeye yol açıyor. Çocuk parkından yalnızca birkaç metre uzakta olan açık rögara bir çocuğun düşmesi işten bile değil.

Çevrede yaşayan vatandaşlar “Bu kapak böyle açık bırakılır mı? Allah korusun bir çocuk içine düşüp ölse hesabını kim verecek? İlla birinin canının mı yanması lazım” diyerek duruma tepki gösterirken, ulaştığımız Karşıyaka Belediyesi yetkilileri ise konuyu araştıracaklarını, şu an için bu işlemi kimin yaptığı konusunda bir bilgileri olmadığını ilettiler.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli minikler çevre bilinci oluşturmak için kitap yazdı
Sonraki Haber Yusuf Şimşek Kastamonu'ya gitmedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?