ANA SAYFA > GÜNDEM > BU DA ÖRGÜT ''SELFİE''Sİ

BU DA ÖRGÜT ''SELFİE''Sİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BU DA ÖRGÜT ''SELFİE''Sİ

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimlerde rekor oyla göreve gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret etti.

Akpınar, CHP örgütünün ve kendisine oy veren vatandaşların güvenini boşa çıkartmayacaklarını söyledi. Oldukça samimi geçen toplantı sonrasında Başkan Akpınar ve İl Başkanı Ali Engin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ‘selfie’ yaptı.

 ÖRGÜT TAM KADRO

Yerel seçimlerin ardından CHP’li belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri yapan İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticileri, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye meclis üyeleri ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege’de katıldı.

 “ROL MODEL OLDUK”

Uzun yıllar CHP’nin çeşitli kademelerinde görev alarak partiye hizmet ettiğini belirten Başkan Akpınar “Partimizin başarısı için önemli bir süreç geçirdik. Uzun yıllar sonra örgüt içinden çıkarak belediye başkanı olan biri olarak rol model olduk. Sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Bize duyulan güveni boşa çıkartmayacağız. Halkın tamamını kucaklayarak hizmet edeceğiz. Görevimizi en iyi şekilde yapacağız” dedi.

 “ONUR DUYUYORUZ”

İl Başkanı Ali Engin ise “Yüzde 71’lik oy oranında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hüseyin Mutlu Akpınar partiye yıllarca emek vermiş bir isim. İl kongresinde beraber seçildik. Uzun süre il başkan yardımcılığı yaptı. Yeniden yapılandırma döneminde CHP kültürüyle yetişen birinin belediye başkanı olması çok önemli. İl yönetiminde beraber çalıştığımız birinin en fazla oyu alarak seçilmesi bizim için onur” dedi. Engin, toplumun zayıf ve gelişmekte olan kesimlerine hizmette öncelik tanınması gerektiğini de söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKİ VEKİLDEN AKPINAR'A ZİYARET
Sonraki Haber BOSTANLISPOR RAGBİ'DE GOL YAĞDIRIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?