ANA SAYFA > İZMİR > Böyle olur İzmir’in bayramı

Böyle olur İzmir’in bayramı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Böyle olur İzmir’in bayramı

İzmirliler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu Meydanı’nda kurduğu oyun parkurlarında, tam bir şenlik havasında kutladı. İzmirli çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceye doydu.

Meydana kurulan özel oyun parkurlarında trambolin, canlı dart, canlı langırt, suma güreşi, rodeo, gladyatör, tırmana piramidi, gülle savaşı, şişme oyun parkı, şişme macera tüneli, şişme at yarışı ve şişme şut becerisi oyunları yer aldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği bu özel günü neşeyle kutlayan İzmirli çocuklar, masal kahramanları eşliğinde yüz boyama etkinliğine de katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğlencenin doruğa çıktığı anlarda çocuklara pop-corn, pamuk şeker ve macun ikramı yaptı. Çocukları bayram gününde yalnız bırakmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, alana gelerek onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik tekvandocuları tarafından yapılan gösteriyi de ilgiyle izledi. Gündoğdu Meydanı’ndaki 23 Nisan Şöleni’nin en çok ilgi çeken bölümlerinden biri ise babası Barış Manço’nun izinden giden oğlu Doğukan Manço’nun sunduğu “7’den 77’ye Adam Olacak Çocuk” şovu oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU'dan 24 milyonluk yatırım
Sonraki Haber Karşıyaka, Balıkesirspor'u ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?