ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı’ya 100 araçlık ücretsiz otopark

Bostanlı’ya 100 araçlık ücretsiz otopark

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı’ya 100 araçlık ücretsiz otopark

Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı’ya 100 araçlık yeni otopark kazandırdı. Cengiz Kocatoros Sokak ve çevresini rahatlatan ücretsiz otopark, hizmete açıldı.

Karşıyakalılar, otoparktan ücretsiz olarak yararlanıyor. Belediye ekipleri; Bostanlı, Nergiz, Atakent gibi merkezi mahallelerde yeni otopark çalışmalarını sürdürüyor. İmar ve altyapı sorunu olmayan noktalara yeni park yerleri yapılarak hem araç trafiğinin hem de kaldırım işgallerinin en aza indirilmesi hedefleniyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Araç yoğunluğunun her geçen gün artması ve otopark ihtiyacı bizi yeni çözümler üretmeye sevk ediyor. İmkanlar dahilinde, imar planlarına uygun noktalara, trafiği ve vatandaşları rahatlatacak şekilde yeni otoparklar yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorgancılar: Güçlü kadın, güçlü toplumdur
Sonraki Haber Hataların boyutu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?