ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'un yeni hedefi Bandırma Kırmızı...

Bostanlıspor'un yeni hedefi Bandırma Kırmızı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un yeni hedefi Bandırma Kırmızı...

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi'nin 17.haftasında Bostanlıspor sahasında Bandırma Kırmızı'yı konuk edecek...

17 Şubat Salı günü saat 16:00'da Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda başlayacak olan karşılaşma Bostanlıspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Ligin ilk yarısındaki oynanan karşılaşmayı 74-55 ile kazanan Bostanlıspor'da güçlü rakibini tekrar mağlup ederek zirve yarışından kopmamayı hedefliyor.

Serkan Ergüven: ''Kazanacağımızdan Eminiz''
Edirne deplasmanındaki galibiyetin anlam kazanabilmesi için Bandırma Kırmızı maçını mutlak kazanmaları gerektiğini belirten Basketbol Şube Başkanı Serkan Ergüven ''Artık ligde son viraja girdik.Bundan sonra kaybetme lüksümüz yok. Edirne'deki galibiyeti Bandırma Kırmızı maçıyla seriye dönüştürmek istiyoruz. Rakibimiz son haftalarda formda. Kendi oyunumuzu oynadığımız sürece sahadan galibiyetle ayrılan taraf olacağımızdan eminiz'' dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki duş çetesi yakalandı
Sonraki Haber Egemen Bağış, CHP’li Çıray’a hakaretten mahkum edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?