ANA SAYFA > SPOR > BOSTANLISPOR'UN YAZ DÖNEMİ SPOR EĞİTİM OKULLARI AÇILIYOR...

BOSTANLISPOR'UN YAZ DÖNEMİ SPOR EĞİTİM OKULLARI AÇILIYOR...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLISPOR'UN YAZ DÖNEMİ SPOR EĞİTİM OKULLARI AÇILIYOR...

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü'nün yaz dönemi spor eğitim okulları "Şampiyonlar sizi bekliyor" sloganıyla açılıyor. Futbol, yüzme, basketbol, çocuk cimnastiği, aikido, tenis, ragbi, beyzbol, softbol, Amerikan Futbolu, voleybol, sualtı ragbisi, bayan futbolu branşlarında açılacak olan kursların kayıtları sürüyor.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Spor Okulları sorumlusu Berkan Sayal, kayıtların Bostanlıspor Kulübünde devam ettiğini ve ayrıntılı bilginin 0-544-7351912 nolu telefondan veya www.bostanlispor.com resmi web sitesinden alınabileceğini söyledi.
İzmir'in belediyelerin dışında en ekonomik yaz spor eğitim okullarını açacaklarını ve tüm branşlarda uzman diplomalı antrenörlerin görev yapacağını da belirten Berkan Sayal, "Gode Cengiz Spor tesislerinin bakıma alınması nedeniyle bir kısım çalışmalarımızı temmuz ayına sarktı. Ancak ön kayıtlarımız devam ediyor" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKALI ÇOCUKLAR BU YAZ ÇOK EĞLENECEK
Sonraki Haber EFSANE BAŞKAN 10. ÖLÜM YILINDA ANILDI...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?