ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’un konuğu Manisa FK oldu

Bostanlıspor’un konuğu Manisa FK oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’un konuğu Manisa FK oldu

Bu yıl İzmir U14 Futbol Ligine katılacak olan Bostanlıspor U14 ve gelecek hazırlığı yapan U11 takımları bugün Türkiye 1. Futbol Ligi’nin başarılı ekiplerinden Manisa FK’nın U11 ve U14 takımlarını ağırladı.

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında yapılan Bostanlıspor ile Manisa FK U11 ve U14 futbol takımlarının hazırlık karşılaşmasında her iki takımda tüm oyuncularına şans tanıdı.
Zevkli ve son derece de heyecanlı geçen karşılaşmaların sonunda kazanan dostluk oldu. Karşılaşmaları çok sayıda futbol seyircisi, sporcu aileleri de keyif ve heyecanla izledi. 
Bostanlıspor alt yapısında oynayan oğlu Kuzey’i U14 maçında izlemeye gelen, Bostanlıspor futbol alt yapısına her türlü desteği sağlayan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz’e, Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy son kitabı olan “Mutluluk Üçgeni”ni hediye etti.  
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Taraftar, Cüneyt Biçer'i istifaya davet etti
Sonraki Haber Bostanlıspor MuayThai’de Ege Bölge Şampiyonu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?