ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor MuayThai’de Ege Bölge Şampiyonu…

Bostanlıspor MuayThai’de Ege Bölge Şampiyonu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor MuayThai’de Ege Bölge Şampiyonu…

Muay Thai Ege Bölge Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonasına3 sporcu ile katılan Bostanlıspor bir şampiyonluk, bir de ikincilik kazandı…

Karabağlar Spor Salonu’nda yapılan ve 2 gün süren Muay Thai Ege Bölge Şampiyonası’nda Bostanlıspor ilk olarak kürsüye yıldız erkeklerde çıktı. Yıldız Erkekler 38 kiloda Tarık Ziya Şenaras finalde tecrübeli rakibine yenilerek ikinci oldu. Ringe final için çıkan Tuğberk Ege İş Minik Erkekler 38 kiloda rakibini yenerek şampiyon oldu. 
Bostanlıspor Muay Thai antrenörü Aytaç Uyanıker, ilk kez ringe çıkan 2 sporcusunun madalya kazanmasının birinin de şampiyon, diğerinin ikinci olmasının son derece gurur verdiğini ifade ederek, “Bize gelecek için büyük umut verdiler: Her ikisini de tebrik ederim. Üçüncü sporcumuz Can çeyrek finalde kaybetti. Ancak başarılı maç çıkardı. Üç sporcumuzun da geleceğini çok iyi görüyorum. Elbette çalışmaları şartıyla” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’un konuğu Manisa FK oldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Efes'i avucunun içinden kaçırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?