ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'un kızları yine Türkiye Şampiyonu...

Bostanlıspor'un kızları yine Türkiye Şampiyonu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un kızları yine Türkiye Şampiyonu...

Bostanlıspor'un Türkiye şampiyonu olan bayan ragbicilerinin oluşturduğu Ege Üniversitesi bayan ragbi takımı Samsun'da yapılan Ünilig finallerinde de yenilmeden şampiyon oldu.

Kuşadası'ndaki eleme grubundan yenilmeden finallere yükselen dört takımdan biri olan Ege Üniversitesi, Samsun'da yapılan finallerde (final four) Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'ni 10-5, Edirne Trakya Üniversitesi'ni 21-0, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni de hükmen yenerek üçte üç yaptı ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ünilig şampiyonluğuna ulaştı.
Bostanlıspor takımında yer alan oyunculardan kurulu, Bostanlıspor bayan ragbi takımı genel koordinatör Öğ. Görevlisi H.Kaya Gücü'nün teknik sorumluluğundaki şampiyon takımı, Bostanlıspor bayan ragbi takımı antrenörleri Esen Gül ile Nermin Cem çalıştırıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege’de “İşaret Diline Multidisipliner Bakış” paneli
Sonraki Haber Operanın kardeşleri ilk kez aynı sahnede

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?