ANA SAYFA > EĞİTİM > Bostanlıspor’un kitapları “kardeş köy okulu”na ulaştı…

Bostanlıspor’un kitapları “kardeş köy okulu”na ulaştı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’un kitapları “kardeş köy okulu”na ulaştı…

Bostanlıspor Futbol Akademi öğrencileri kendi kitaplarıyla birlikte topladıkları kitapları belirledikleri köy okulu öğrencileri ile paylaşmaya devam başladı.

Kitapları ilk yolladıkları okul olan Adıyaman’ın Kahta İlçesi Narince Köyü okulundaki “kardeş öğrenciler” kitaplarla buluştular.

Proje ilgili açıklama yapan Bostanlıspor Futbol Akademi teknik sorumlusu Mustafa Oral, ''Bostanlıspor tüm branşlarında olduğu gibi futbolda da sportif başarıdan önce sporcularımızın topluma yararlı birer birey olarak yetiştirebilmenin çabası içinde. Sosyal sorumluluk ve birbirine destek konularında sporcularımızı sürekli olarak eğitiyoruz. Bunların öğrenilmesi ve bilinçli spor yapma arzusunun ön plana çıkmasıyla sportif başarı da kendiliğinden gelecektir. Kısacası oyuncularımızın saha içi kadar saha dışı gelişimini de önemsiyoruz. Onlara hep önce iyi insan, sonra iyi oyuncu parolasını aşılamaya çalışıyoruz. Kitap toplama projesiyle, onlar için paylaşımın ve eğitimin ne kadar önemli olduğunu, aynı zamanda aynı imkânlara sahip olamayan arkadaşlarının da yanında yer aldıklarını göstermek istiyoruz'' dedi.

Toplanan çok sayıda eğitici kitap, uzman ekiplerce incelendikten sonra eğitime katkısı olması amacıyla Adıyaman’ın Kahta İlçesi Narince köyüne 2 koli olarak yollandı ve kitaplar da yerine ulaştı.
Kitap toplamaya devam eden Bostanlıspor önümüzdeki günlerde diğer okullara da kitap yollayacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka’da halkla buluşma…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?