ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’un gençleri final grubunda…

Bostanlıspor’un gençleri final grubunda…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’un gençleri final grubunda…

Bu yıl ilk kez kurulan ve lige katılan Bostanlıspor genç erkek basketbol takımı eleme grubunda başarı elde ederek, final grubuna kaldı.

Bostanlıspor basketbol alt yapı sorumlusu ve başantrenör Tolga Akyel, kısa bir süre oluşturulup lige iyi bir hazırlık dönemi geçirmeden girdiklerini belirterek, “Tüm dezavantajlara karşın 9 takımlı grubumuzdan finallere kaldığımız için mutluyuz. Gerek yıldız ve gerekse genç erkek takımımızın bu yılki hedefi tecrübe kazanmaktı. Yıldızlarımız son maçta şansız bir yenilgiyle final dışında kaldı. Gençlerimiz başarılı oldu ve bir üst tura çıktı. Çalışmalarımıza ara vermeyeceğiz ve A Takımımıza oyuncu yetiştirme ilkesinden ayrılmadan bunu başaracağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Engin çalışmalarına son sürat devam ediyor...
Sonraki Haber İzmir Üniversitesinde Fotoğraf Sanat Günleri Başlıyor!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?