ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'un futbolu Tayfun Sezer'e emanet

Bostanlıspor'un futbolu Tayfun Sezer'e emanet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un futbolu Tayfun Sezer'e emanet

Bostanlıspor Yönetim Kurulu, futbol şube başkanlığına Karşıyaka'nın eski futbolcularından Tayfun Sezer'i getirdi.

Karşıyaka, Torbalıspor, Akhisarspor, Ülküspor, Ödemişspor, Balıkesirspor futbol takımlarında forma giyen, futbolu bıraktıktan sonra da antrenör kurslarına devam ederek antrenör belgesi alan Tayfun Sezer'le yönetim olarak daha da güçlendiklerini belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, şu açıklamayı yaptı:
"Amatör ligde yer alan ve genç oyunculara şans tanıyan futbol takımlarımızı yeniden yapılandırma kararı aldık. Futbol Şubemizi yeniden oluşturduk ve başına da futbolculuk, antrenörlükte başarılı olan, ayrıca iş yaşamında da belirli bir mevkii bulunan Tayfun Sezer'i getirdik. Karşıyakalı, futbolun içinde gelen ve futbolu bilen bir arkadaşımız. Kendisine futbol şubesi yönetimini kurma yetkisini de tanıdık. Artık futbolumuz da emin ellerde" dedi.
Bostanlıspor futbol şube başkanlığına getirilen Tayfun Sezer, futbolculuk, antrenörlük ve masterler futbol derneğindeki başkanlık deneyimlerinden sonra semtinin başarılı kulübü Bostanlıspor'a hizmet edeceği için mutlu olduğunu belirtti.
Adnan Menderes Hava Limanı TAV İzmir İşletme Müdürü olarak iş hayatına başarılı bir şekilde devam eden Tayfun Sezer, "Gazetecilik dönemlerinden tanıdığım, çok değer verdiğim ve ağabeyim gibi sevdiğim başkanımızın önerisinı geri çeviremezdim. Hayatım boyuncu futbolun içinde oldum ve olmaya da Bostanlıspor ile devam edeceğim. Çeşitli branşlarda başarıdan başarıya koşan Bostanlıspor artık futboluyla da ses getirecek" diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'de her dört kişiden biri 65 yaş üstü olacak
Sonraki Haber Narlıdere Belediyesi'nde imzalar atıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?