ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'un dartcıları şampiyon!..

Bostanlıspor'un dartcıları şampiyon!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un dartcıları şampiyon!..

Bostanlıspor Türkiye, Ege ve İzmir Şampiyonalarına bir yenisini daha dart branşında ekledi ve ekibin lisanslı dartcıları İzmir Okullar Şampiyonasında tüm madalyaları topladı.

Bostanlıspor'un Gode Cengiz Spor Tesislerindeki dart salonunda kış ve yaz dönemi çalışmalarını aralıksızın sürdürerek önümüzdeki sezon Türkiye Şampiyonası'nda derece almayı hedefleyen Bostanlıspor kız, erkek dart takımların oyuncularından oluşan okul takımları İzmir Şampiyonasında ilk iki dereceyi paylaştı. Türkiye Şampiyonasında da beklenen başarının üzerinde derece elde eden dartcılar gelecek için de ümit verdi.

Kızlarda Sema Nur Koç, Aleyna Can Okay, Eylül Ceren Kılıç, Gülşah Kara, erkeklerde Eren Çelikkollu, Mertcan Uzundal, İsmail Kar, Buırak Karacan, Nusret Can Çavuşoğlu ve Mevlüt Kaya temsil ettikleri okul takımlarını kız ve erkeklerde şampiyonluğa taşırken, bireysel olarak da ilk üç dereceleri paylaştılar.
Bostanlıspor dart takımlarının başantrenörü Kemal Elmastaş, "Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün destekleriyle açılan kurslara devam eden ve Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesislerindeki dart salonumuzda sürekli çalışan sporcularımızın İzmir ve Türkiye Şampiyonalarındaki dereceleri bizleri mutlu etti. Mersinli ve Buca MTAL okullarını sporcularımız şampiyonluğa taşıdı. Kulüplerde yeterli kulüp olmaması nedeniyle şampiyona yapılmadı. Ancak pilot takımlarımız Karşıyaka Starları, İzmir AES dartta tescil oldu. Önümüzdeki yıl İzmir Şampiyonası da yapılacak. Okul ve kulüp birinciliklerinde Türkiye Şampiyonası öncesi tecrübe kazanacağız. Bostanlıspor tüm alternatif sporlarda olduğu gibi dartta da başarılarını sürdürmeye devam edecek" dedi.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlkan Karaman Pınar Karşıyaka'da
Sonraki Haber 32. Uluslararası İzmir Festivali'nde son konser

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?