ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 32. Uluslararası İzmir Festivali'nde son konser

32. Uluslararası İzmir Festivali'nde son konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
32. Uluslararası İzmir Festivali'nde son konser

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın(İKSEV) düzenlediği 32. Uluslararası İzmir Festivali, 7 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 21.00’de Çeşme Kalesi’nde İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile yapılacak Oberon Trio Konseri ile sona erecek.

Eleştirmenlerin "Büyüleyici olgunluğunu ve stil hâkimiyetini kanıtlayan muazzam yorumlama yeteneklerine sahip topluluk” şeklinde övdüğü Oberon Trio, Henja Semmler (keman), Antoaneta Emanuilova (viyolonsel) ve Jonathan Aner’den  (piyano) oluşuyor.  Oda müziğinin bilinen başyapıtlarının yanı sıra daha az bilinen kompozisyonlarını da ustalıkla seslendiren Oberon Trio, bu özellikleriyle tanınmış konser salonlarının ve prestijli festivallerin aranan grupları arasında yer alıyor.

Das Orchester dergisinin, "Burada gördüğümüz, ciddi dikkate değer bir topluluk: [üç müzisyen] büyüleyici teknik virtüözlük, müzikal enerji ve eksiksiz bir oda müziği koordinasyonu sergiliyor." şeklinde yorum yaptığı oda müziğinin bu göz alıcı Üçlüsü, Festival’in kapanış konserinde Haydn, Beethoven, Hosokawa ve Schumann’ın eserlerini seslendirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'un dartcıları şampiyon!..
Sonraki Haber Karşıyaka'da sapık alarmı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?