ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu yüzücü Ateş yine başardı

Bostanlısporlu yüzücü Ateş yine başardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu yüzücü Ateş yine başardı

Bostanlıspor'un veteran yüzücüsü Servet Ateş, İstanbul Boğazı'ndaki Uluslararası Boğaziçi Yüzme Yarışması, Çanakkale Boğazı yarışı, Van Gölü derken bu kez de Fethiye'de başarılı oldu.

Bostanlıspor'un veteran yüzücüsü Servet Ateş, Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Yüzme Yarışmasına katılarak yine başarı elde etti ve madalyasını boynuna taktı. 
Kelebekler Vadisinden başlayıp, Ölüdeniz Kumburnu Plajında sona eren yarışın  6450 metre olduğunu belirten Servet Ateş, 2 saat 29 dakikalık derecesiyle 6. oldu. İlk ona girerek büyük başarı elde eden Servet Ateş, "Harita üzerinde ölçüm yapan arkadaşlar mesafenin 6000 metre değil 6450 metre olduğunu açıkladılar. Bu mesafeyi 2 saat 29 dakikada bitirerek 6. oldum.  Çok zorlu bir yarıştı. Boğaz yarışlarını saymazsak ilk defa açık su yarışlarında böyle bir mesafe yüzdüm. Müthiş bir deneyim oldu benim için. Çok zorlu ve güçlü rakiplerle yarıştım. Hiç durmaksızın 2,5 saat kulaç atmak gerçekten zor ancak önemli bir deneyim oldu" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Türkiye Kupası'ndan elendi
Sonraki Haber Başkan Tugay'dan sanayi esnafına ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?