ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Maya Uşak’ta 2. oldu

Bostanlısporlu Maya Uşak’ta 2. oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Maya Uşak’ta 2. oldu

Bostanlıspor’un başarılı masa tenisçisi Maya Akkel, kadınlarda İzmir ikincisi olarak seçildiği İzmir Karması ile Anadolu Yıldızları Şampiyonası Uşak Grubunda da 2. Olarak Türkiye Şampiyonası Finallerine katılma hakkını elde etti.

Uşak’ta 3 gün süren Anadolu Yıldızları Masa Tenisi Şampiyonası Grup Aşamasında İzmir takımıyla başarılı maçlar çıkaran Maya Akkel, kürsüye ikinci olarak çıktı ve gümüş madalya aldı.
Bostanlıspor'un başarılı sporcusu Maya Akkel, “Uşak’ta Kulübüm Bostanlıspor ve şehrim İzmir’i başarı ile temsil ettiğim için çok mutluyum. Bostanlıspor’da antrenörlerim Mustafa Şaşmaz ve Ebru Dıvrak ile iyi bir hazırlık dönemi de geçirdikten sonra gittiğim Uşak’ta da başarılı olmak beni çok motive etti. Şimdi hedefim Türkiye çapında başarı” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer: Bakanlık işine baksın
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da yeni başkan Ergüllü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?