ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Gökmen Avrupa 3.'sü...

Bostanlısporlu Gökmen Avrupa 3.'sü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Gökmen Avrupa 3.'sü...

Bostanlıspor'un genç kick boks sporcusu Nusret Gökmen Başay, Ay Yıldızlı formamızla Avrupa Üçüncüsü olarak kürsüye çıktı ve şanlı bayrağımızı dalgalandırdı.

İstanbul TÜYAP Kongre Merkezi'nde sona eren Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda gençler 75 kiloda mücadele eden  Bostanlısporlu Gökmen Nusret Başay, çeyrek finalde Romanyalı rakibi Florian Andrei'yi açık puan farkıyla yenerek yarıfinale yükseldi. Bu karşılaşmada kaburgasına darbe alan ve yapılan kontrollerde kırık olan Gökmen, buna rağmen yarı finale çıktı ve Alman rakibi Vollmann Maik ile mücadele etti. İlk rauntta başarılı olan ve üstünlük sağlayan sporcumuz, son iki rauntta kaburgasına aldığı darbeler ve tecrübesizlik sonucunda 2-1 yenilerek final şansını kaybetti. 

Avrupa 3.'sü olarak kürsüye çıkan milli sporcusunu sporcusunu yalnız bırakmayan Bostanlıspor antrenörü Aytaç Uyanıker "Yarı finaldeki rakibi Alman. Çok tecrübeli ve uzun boyluydu. Bunun avantajını kullandı. Gökmen'in sakatlığı da nüksedince yenilgi kaçınılmaz oldu. Eğer biraz tecrübe olsaydı mutlaka kazanır ve final yapardı. Genç erkekler 75 Kiloda çok güçlü ve gelecek yıl büyüklerde mücadele edecek rakipleri arasında 3. olmak bile büyük başarı. Gökmen gelecek yıl bu kiloda rakipsiz şampiyon olur. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy ve yönetimine katkıları, verdiği güç ve moral için teşekkür ediyoruz. Önümüzü açtı ve sıfırdan buralara geldik" dedi. 
 

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ın okulları yeni eğitim dönemine hazır
Sonraki Haber Gaziemir Belediyesi’nden bin 746 öğrenciye okul çantası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?