ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Ateş’ten 3 altın, 3 gümüş...

Bostanlısporlu Ateş’ten 3 altın, 3 gümüş...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Ateş’ten 3 altın, 3 gümüş...

Ankara’da düzenlenen TYF 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk‘ü Anma Günü, Uluslararası Masterler Uzun Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda Bostanlısporlu Servet Ateş rüzgarı esti.

Bostanlıspor’un veteran yüzücüsü Servet Ateş katıldığı 6 yarışın üçünü birinci, üçünü de ikinci sırada tamamladı. 
Ankara Eryaman TOHM Yüzme Havuzu’nda yapılan ve bir sporcunun en fazla 6 yarışa katılabileceği  TYF 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk‘ü Anma Günü, Uluslararası Masterlar Uzun Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda Bostanlıspor lisansıyla mücadele eden Servet Ateş, 65-69 yaş grubunda adeta kulvarın yıldızı oldu. 
Ateş, 100 metre kurbağalama, 50 metre sırtüstü, 200 metre serbest stil yarışlarında tüm rakiplerini geçerek birinci oldu. 50 metre kurbağalama, 200 metre kurbağalama ve 100 metre sırtüstü yarışlarında da ikinci olarak kürsüdeki yerini aldı.
Altı yarışta da başarılı olarak 6 madalya kazanan Servet Ateş’i kutlayan Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Servet Ateş’teki azmi, hırs ve çalışma disiplini gençlere örnek olmalı. Sporcumuzu yürekten kutluyoruz. Bu yıl katıldığı açık deniz ve havuz yarışlarının tamamında madalya alarak hem bizi mutlu etti, hem de çalışmalarının emeğini aldı. Kulübümüzün gurur kaynağı ve gençlerimizin örnek alacağı bir sporcumuz” dedi.
Erboy, veteranları da yüzme ve diğer branşlarda spor yapmaya, yarışmaya katılmak için Bostanlıspor’a davet etti.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menemen'de iş dünyasıyla buluşma
Sonraki Haber Hem aileler hem de çocuklar bilinçlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?