ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan Türkiye'de bir ilk daha...

Bostanlıspor'dan Türkiye'de bir ilk daha...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan Türkiye'de bir ilk daha...

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, Türkiye'de ilk kez iki Fransız Antrenör eşliğinde "Ragbi Spor Okulu"nu açıyor.

Ege'nin ilk ragbi takımını kurarak bayanlarda ilk yılında Türkiye İkincisi, ikinci yılında da yenilmeden ve gol yemeden Türkiye Şampiyonu olan Bostanlıspor, aynı yıl oluşturduğu erkek ragbi takımıyla da ikinci yılında Bölgesel Ligde Şampiyon olarak Türkiye Ragbi 1. Ligi'ne yükseldi.
Ragbi branşına önemli yatırım yaptıklarını ve Türkiye'nin en önemli ragbi kulüplerinden birisi olacaklarını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "ragbiyi tabana yaymaya ve alt yapıdan itibaren sporcu yetiştirmeye karar verdik. Bu nedenle de Fransa'da ragbi sporuna önemli katkıda bulunan Fransız antrenörler Loic Talhouet ve Pierre Saliba ile anlaştık. Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında ragbi alt yapı çalışmalarını, eğitim okulu olarak açıyoruz. Türkiye’de ilk kez bir kulüp bünyesinde açılacak olan ragbi eğitim okuluna 10-18 yaş grubunda erkek ve bayanlar kabul edeceğiz. Katılmak isteyenler kayıtlarını kulübümüze yaptırabilirler” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CKD Karşıyaka Şube Sekreteri Avukat Kadan mazbatasını aldı
Sonraki Haber Bostanlıspor Maliye Piyango deplasmanında...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?