ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan Muğla Orman'a geçit yok

Bostanlıspor'dan Muğla Orman'a geçit yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan Muğla Orman'a geçit yok

Karşıyaka’da Bostanlıspor ev sahipliğinde düzenlenen Legancy Ottoman Cup’ın açılış maçında Bostanlıspor, Muğla Ormanspor’u 75-69’luk skorla mağlup etti.

Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu’ndaki karşılaşmaya Serhat Doğanay ve Mert Aykutluğ’un basketleriyle başlayan ev sahibi Bostanlıspor ilk çeyreği 22-12 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Aras Bekat’ın 3 sayılık basketiyle başlayan ev sahibi Mert Aykutluğ ve Oğulcan Sevim ile sayılar bulurken; Muğla Ormanspor Volkan İncekara’nın isabetli dış şutlarıyla farkın açılmasını engellerken devre 48-39 Bostanlspor üstünlüğüyle geçildi.

Üçüncü çeyrekte Oğulcan Sevim’in etkili oyunuyla farkı arttıran yeşil kırmızılı ekip son bölüme girilirken 15 sayılık üstünlüğü yakaladı:65-50 Son çeyrekte tüm oyuncularına şans tanıyan Bostanlıspor karşısında Muğla Ormanspor farkı azaltsa da maçtan 75-69’luk skorla Bostanlıspor galip ayrıldı.

Bostanlıspor’da Oğulcan Sevim 21 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Mert Aykutluğ 18 sayı, Onur Kentli 15 sayı, Cem Bozok 6 sayı, Aras Bekat 5 sayı, Serhat Doğanay 4 sayı, Yiğit Evren 3 sayı, Erdinç Gül 3 sayı ile mücadele ettiler.

Muğla Ormanspor’da ise Caner Pınarcı’nın 19 sayılık performansı mağlubiyete engel olmazken; Volkan İncekara 10 sayı, Feyyaz İrdel 9 sayı ile öne çıkan isimler oldular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar, Fiba Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'na sponsor oldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Buducnost'u farklı geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?