ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan çocuklara cimnastik okulu...

Bostanlıspor'dan çocuklara cimnastik okulu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan çocuklara cimnastik okulu...

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, 4 yaşından itibaren çocuklarımızın spora alışmaları için cimnastik kursları başlatıyor.

Bu konuda uzman cimnatik antrenörlerinin görev alacağını ifade eden Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, Nisan ayının  başından itibaren 4-13 yaş grubuna ayrı ayrı başlatılacak olan kurslar için kayıtların devam ettiğini ifade etti. Tuğsavul bu konuda şunları söyledi:
"Bostanlıspor Kulübü yeni aktivite olarak 4 yaşından itibaren kız-erkek çocukların katılacağı Cimnastik Kurslarını başlatıyor. Bostanlı'da spor salonunda yapılacak olan cimnastik kursları (çocuk cimnastiği dahil) için ön kayıt yapmak isteyenler bostanlıspor@gmail adresine bilgilerini gönderebilirler. (Adı-Soyadı-Telefon Numarası-Doğum Tarihi). Cimnastik Kursları Nisan ayı başında faaliyete geçecektir. Amacımız çocuklarımızın genç yaşta spor alışkanlığını edinmeleridir. Bu kurslar da bir fırsattır."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK bir çınarını daha kaybetti...
Sonraki Haber KASİAD iş kurmak isteyenlere kucak açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?