ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan Arslan'a teşekkür plaketi...

Bostanlıspor'dan Arslan'a teşekkür plaketi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan Arslan'a teşekkür plaketi...

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, iyi iletişim içinde olduğu ve sosyal sorumluluk projelerinde büyük destek gördüğü Türkiye'nin ilk ve en büyük süpermarket zinciri olan Migros'un Kuzey Ege Satış Direktörü Yener Arslan'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Migros Ege Bölge Müdürlüğü'nde Yener Arslan'ı ziyaret eden yöneticilerimiz, kulübümüzün projelerini anlattı. Asbaşkanımız Muzaffer Tuğsavul da Yener Arslan'a sporda gençlere ve çocuklara yönelik daha güzel projeler temennisinde bulunarak, teşekkür plaketini takdim etti.
Tuğsavul, "Bostanlıspor kentini, mahallesini, semtini en iyi şekilde temsil ediyor ve etmeye de devam edecektir. Migros ile olan iyi ilişkilerimizi gün geçtikçe daha da arttıracağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tam gün ''Yaz Spor Kampı''nın kayıtları başladı
Sonraki Haber CHP'li Balbay'dan TÜBİTAK çıkışı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?