ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan Altay'a...

Bostanlıspor'dan Altay'a...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan Altay'a...

Bostanlıspor, alt yapıya önem vermenin semeresini yavaş yavaş görmeye başladı.

Daha önce Gurur'u Karşıyaka Spor Kulübü'ne profesyonel olarak veren Bostanlıspor'da son dönemde 2. oyuncusunun da profesyonel olmasıyla sevindi. 2002 yılında kulüplerinde lisanslı olan, son 7 sezonunu Çiğli Belediyespor'da geçiren eski kalecisi Can Sevinç Altay'la profesyonel olarak sözleşme imzaladı.
Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Sabri Can Cankol, "Bostanlıspor futbolda alt yapıya önem vererek gençlerimizi profesyonel liglere hazırlamaktadır. Bu nedenle de 2010 yılında 15 yaşında lisanslı sporcumuz olan ve ardından da bizden 2 üst ligde mücadele eden Çiğlispor'a giden kalecdi Can'ın Altay'da profesyonel olmasına çok sevindik. Gurur'un Karşıyaka'ya gitmesinin ardından Can'ın da bir başka İzmir takımı Altay'da profesyonel olması bizleri mutlu etti. Başkanımız KSK'ye giderken Gurur'a yaptığı jesti bu kez Can'a da yaptı ve yetiştiricilik bedeli almadı. Can'ın Altay'da başarılı olacağından kuşkumuz yok. Başarılar dileriz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kavgayı ayırmak isteyen kadın bıçaklanarak öldü…
Sonraki Haber Karşıyaka'da 6 ayda 550 işyerine ruhsat verildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?