ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan açık havada basketbol...

Bostanlıspor'dan açık havada basketbol...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan açık havada basketbol...

Bostanlıspor, korona virüs önlemleri kapsamında her türlü sağlık tedbirlerinin alındığı ortamda basketbol çalışmalarını açık basketbol sahasında başlattı.

Gode Cengiz Spor Tesisleri Basketbol Sahasında haftanın 2 günü yapılacak olan basketbol çalışmalarına 7-15 yaş grubu sporcuların kayıt edildiğini ifade eden Bostanlıspor Yöneticisi İlkay Özçelik, "Çalışmalarımız tamamen sağlık kurallarının alınmasıyla yapılıyor. Birebir temasın olmadığı, basketbolun temel hareketlerinin öğretildiği çalışmalarımız öncesi ateşler ölçülüyor. Her sporcumuza dezenfekte edilen toplar veriliyor. Çalışma öncesi de basketbol sahası deterjan ve dezenfektanlı su ile yıkanıyor. Çalışma sırasında da fiziki mesafeye uyuluyor. Bize böyle imkanı sağlayan başkanımız Avni Erboy ve kulübümüze her konuda desteklerini esirgemeyen Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Suat Korkmaz ile emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bostanlıspor ve kardeş kulübümüz Karşıyaka Starları'nın lisanslı sporcularından yetenekli olanların tamamını Pınar Karşıyaka istediği an alabilecektir. Bu konuda biz tamamen yetiştirici kulüp olarak çalışma yapıyoruz. Yetenekli gençlerimizi de çalışmalarımıza bekliyoruz. 0 544 7351912 numaralı telefonumuzdan ayrıntılı bilgi alabilirler" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Apartman yönetici ve görevlilerine ilk yardım eğitimi...
Sonraki Haber Tecrübeli antrenör Karşıyaka Belediyespor'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?