ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’da minik Japon cimnastikçi…

Bostanlıspor’da minik Japon cimnastikçi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’da minik Japon cimnastikçi…

Çeşitli spor branşlarında alt yapı çalışmalarını akademik sistemle sürdüren Bostanlıspor Cimnastik Akademisi’ne sürpriz bir sporcu kayıt oldu. 2,5 yaşındaki Japonya vatandaşı Mina okulun “en küçük sporcusu” ve “ilk yabancısı” unvanını aldı.

Bostanlıspor Kulübü Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, cimnastik akademisine 3 yaşından itibaren sporcu kaydının aldıklarını ancak Mina’nın sempatik ve ilk yabancı sporcumuz olması açısından okula kabul edildiğini ifade ederek, “gerçekten kısa zamanda uyum gösterdi. 2,5 yaşındaki Japon sporcumuz bir anda cimnastik akademisinin maskotu da oldu. Anne ve babası Japon olan, iş nedeniyle Türkiye’ye gelen ve halen de Karşıyaka’da oturan ailenin tek çocuklarını Bostanlıspor’a kayıt ettirmelerinden son derece mutlu olduk. Bostanlıspor’un başta cimnastik olmak üzere tüm akademilerinin kapıları herkese açık” dedi.

Bostanlıspor Gizem Kılıçaslan , grubunda yabancı öğrenci bulunmasının sevindirici olduğunu belirterek, şöyle dedi:
"Mina çok sempatik. Yaşına rağmen hareketleri çabuk algılıyor. Uyum sağladı. İnşallah gelecekte iyi bir cimnastikçi olur. Biz de gurur duyarız. 3 yaşından itibaren tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Velilerimiz, ayrıntı için 05447351912 numaralı telefondan bilgi alabilirler."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Avtodor Saratov'u konuk ediyor
Sonraki Haber Ak Partili Doğan yine Kocaoğlu'na yüklendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?