ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’da kırmızı kart gören 3 futbolcuya kırmızı kart!..

Bostanlıspor’da kırmızı kart gören 3 futbolcuya kırmızı kart!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’da kırmızı kart gören 3 futbolcuya kırmızı kart!..

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, sezon içinde futbol maçında anti fair play davranışlarda bulunan ve spor ahlakı dışına çıkan 3 futbolcusunun kulüple ilişiğini kesti.

Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü’nde disiplin, sevgi ve saygının öncelikli olduğunu ve fair play olgusundan uzaklaşan tüm sporculara manevi ceza verildiğini ifade ederek, kulüplerinde barınmasına imkân olmadığını, kulüpten ihraç edildiklerini belirtti.
Tuğsavul bu konuda şu açıklamayı yaptı:
“Biz her zaman ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün (Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklı olanını severim) sözünü kendimize örnek aldık. Bunu da her zaman dile getiriyor ve herkese hatırlatıyoruz. Futbol sezonunda maçlarımızı tamamladık. Kulübümüze yakışmayan, fair play, spor etiği ve ahlakının dışına çıkan 3 futbolcumuzun kulüple ilişiğini kestik. Teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulumuz, Yeni Örnekköyspor ile yaptığımız maçın devre arasında antrenör tarafından oyunda alınan ve bunun üzerine saha içinde takım arkadaşına uçarak tekme vuran Fatih Özdemir ile hakeme, federasyona hakaret, sportmenliğe aykırı hareket gerekçesi kırmızı kart görerek 7 maç ceza alan Berat Arkan, maçta rakibine ciddi faul yaparak sakatlanmasına neden olup kırmızı kart görerek 2 maçla cezalandırılan Atakan İçöz’ün kulüple ilişiklerinin kesilmesine karar vermiştir.”

Avni Erboy'un kulüp başkanlığını üstlendiği tarihten bu yana uygulanan kurala göre, kulüpte daha önceki sezonlarda kasti olarak kırmızı kart gören 3 futbolcusuyla, çeşitli spor branşlarında 6 sporcusunu spor ahlakı ve fair play kurallarına aykırı davranmaktan kulüpten ihraç edildi. Bu kurala uymayan toplam 12 sporcu kulüplerinden de kırmızı kart gördü ve kulüpten ihraç edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 30. Uluslararası İzmir Festivali'nde Bach akşamı
Sonraki Haber Şiirin unutulmaz isimleri Karşıyaka’da anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?