ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'a tam not...

Bostanlıspor'a tam not...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'a tam not...

Korona Virüs sağlık tedbirleri genelgesi gereğince spor tesisleri ve spor kulüplerini denetleyen Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğü ekipleri, Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü'yle birlikte 3 spor kulübü ve 2 derneğin de bulunduğu Gode Cengiz Spor Tesislerinde yaptığı denetimlerde 'eksikliğin bulunmamasıyla mutlu oldu.
Karşıyaka Gençlik Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, "Gode Cengiz Spor Tesislerinde ilk denetimimizden itibaren sürekli olarak yapılan denetlemelerde eksiklerin bulunmaması ve kurallara uyulması bizleri mutlu etmektedir. Böylelikle bu virüsün de önlenmesini sağlayacağız. Üzerimize düşen tüm görevi yapıyor, denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz" dedi.   
Yelek, Karşıyaka'daki spor tesislerine denetimlerin süreceğini, genelgeye göre izin verilen spor branşlarında lisanslı sporcuların çalışma yapabileceğini de sözlerine ekledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’e beş BİSİM istasyonu daha
Sonraki Haber Sıfır atık kedi evi ve dayanıklı beslenme odakları Buca sokaklarında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?