ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'a Muaythai'de 3 şampiyonluk...

Bostanlıspor'a Muaythai'de 3 şampiyonluk...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'a Muaythai'de 3 şampiyonluk...

Bostanlıspor muaythai sporundaki başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Yeşil kırmızılı ekibin 3 sporcusu katıldığı Ege Bölge Minik ve Yıldızlar Muaythai Şampiyonası'nda şampiyon olarak kürsüye çıktı.

Atatürk Stadı Boks Salonunda yapılan, İzmir'in yanı sıra Balıkesir, Uşak ,Afyon, Manisa'dan 200 sporcunun katıldığı Ege Bölgesi Minik ve Yıldızlar Muaythai Şampiyonası’na 3 sporcusu ile katılan Bostanlıspor “üçte üç” yaparak şampiyon oldu. 
Rakiplerini nakavt ile yenerek şampiyonluğu elde eden Can Habacı 32 kilo minik erkeklerde bir kez daha rakipsiz olduğunu kanıtladı.

Bostanlıspor’un finale çıkan ikinci sporcusu Mustafa Yaşar Atik de 40 kilo minik erkeklerde nakavt ile rakibini yenerek şampiyonluğu kazandı.

46 kilo yıldız erkeklerde Tarık Ziya Senarasa finalde rakibine şans tanımadı ve maçı kazanarak Bostanlıspor’a üçüncü şampiyonluğu getiren isim oldu.

Üç sporcusunu da birincilik kürsüsüne çıkaran antrenör Aytaç Uyanıker, “şimdi sırada Türkiye Şampiyonluğu var. Başkanımız Avni Erboy’un bize olan inancı ve yarattığı imkânlar büyük moral, güç veriyor. Biz de Bostanlıspor’u başarıyla temsil ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. 2023 yılında hedefimiz daha da büyüyecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Belediye Kütahyaspor ile yenişemedi
Sonraki Haber Karşıyaka'dan lidere geçit yok!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?