ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’a Muaythai'de 2 madalya...

Bostanlıspor’a Muaythai'de 2 madalya...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’a Muaythai'de 2 madalya...

Muaythai branşında kısa zamanda büyük başarılara imza atan Bostanlıspor kendi spor okullarından yetiştirdiği genç yetenekleriyle madalya almaya devam ediyor.

Muaythai Ege Bölge Birinciliği'nde ilk kez ringe çıkan iki sporcusunu kürsüye çıkaran Bostanlıspor bir ikincilik, bir de üçüncülük elde etti.
Yıldızlar 44. Kiloda Doruk Arsen Avcu şansız bir final maçı. sonrasında şampiyonluğu kaçırdı ve ikinci olarak kürsüye çıktı. 2 ay önce bu spora başlayan Ege Uğurlu Minikler 48 kiloda büyük başarı elde etti ve ilk kez çıktığı ringden 3. olarak kürsüdeki yerini aldı.

Bostanlıspor kickboks ve muahthai antrenörü Aytaç Uyanıker, her iki branşta da ses getirmeye devam edeceklerini ifade ederken, “Kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızı kürsüye çıkarmaya devam ediyoruz. Başarılarımız artarak sürecek. Bize bu imkanı veren başta başkanımız Avni Erboy olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz. Velilerimizi de yanımızda oldukları için kutlarız” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murat Adıtatar'ın imza gününe büyük ilgi
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği’nden Engelsiz Dans Okulu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?