ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’a Kick Bokstan 4 madalya

Bostanlıspor’a Kick Bokstan 4 madalya

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’a Kick Bokstan 4 madalya

Bostanlıspor Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen İller arası Kick Boks Şampiyonasından 4 madalya kazandı.

Menemen Spor Salonu’nda yapılan İller arası Kick Boks Şampiyonasında 7 sporcu ile katılan Bostanlıspor’da 4 sporcusuyla kürsüye çıktı. Bir sporcu son anda rahatsızlanarak turnuvadan çekildi. 2 sporcu da ilk turlarda rakiplerine yenilip elendi.
Gençler 81 kiloda Barış Aşkın finalde şampiyonluğu kaybederek ikinci oldu. Aynı kiloda üçüncülük maçına çıkan Samet Öner rakibini yenerek üçüncülüğü elde etti. 63,5 kiloda Gökmen Başay başarılı maçlar çıkarmasına karşın üçüncü olarak kürsüdeki yerini aldı. Gençler 57 kiloda da Ege Gürece son anda kaybettiği maçtan sonra 3. Olarak madalyayı hak etti. 
Antrenör Aytaç Uyanıker’in çalıştırdığı, gelecek vaat sporcuların başarısıyla mutlu olduklarını belirten Bostanlıspor başkanı Avni Erboy, “Muay Thai da olduğu gibi bu spor branşında da bizi destekleyen Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Suat Korkmaz’a teşekkür ediyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmemek için var gücümüz ile çalışıyor ve Karşıyaka’nın adını başarıyla duyurmaya çalışıyor, semtimiz Bostanlı’dan yepyeni sporcular yetiştiriyoruz. Başarılarımız bunlarla sınırlı kalmayacak” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğlili kadınlara yepyeni bir yaşam alanı geliyor
Sonraki Haber Karşıyaka ara transferlerde de istediğini bulamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?