ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’a Bulgar antrenör…

Bostanlıspor’a Bulgar antrenör…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’a Bulgar antrenör…

Teniste Volkan Çetin’i baş antrenörlüğe getirerek büyük bir atılım yapan Bostanlıspor bu kez de Bulgar tenis antrenörüyle anlaştı.

Önümüzdeki sezon tenis liglerinde takım ve bireysel şampiyonalarına katılmayı planlayan Bostanlıspor’un tenis takımları antrenör kadrosunu güçlendi. Bostanlıspor kulüp başkanı Avni Erboy, “Programlı olarak çeşitli spor branşlarında büyümeyi amaçlıyoruz.  Bunu gerçekleştirirken, özellikle de Karşıyaka’ya rakip değil destek olmaya özen gösteriyoruz. KSK tenis şube başkanı Talat Dülge ve baş antrenörü Yıldıray Çam ile de sürekli dirsek temasındayız. Pek çok milli oyuncusuna da antrenörlerimiz kondisyon çalışması yaptırıyor” dedi.

Erboy, Fransa, İngiltere ve Almanya’da eğitim gören Volkan Çetin’den sonra Bulgar antrenör Özgün Doğan’ı da kadrolarına kattıklarını ve böylelikle daha da güçlü hale geldiklerini ifade ederek şöyle dedi:
“Tenis antrenör kadrosuna dahil ettiğimiz Özgün Doğan’ın akrabaları Kırcaali’de ikamet ediyor. Kendisi Bulgaristan vatandaşı ancak ülkemizde uzun yıllardır ülkemizde ve çalışma izni var. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu beden eğitimi öğretmenliği ve spor yöneticiliği bölümünü 2.lik derecesi ile bitirdi. Bireysel tenis antrenörlüğü yaparken, kulübümüze kazandırdık. İlk kez Bostanlıspor’da kulüp antrenörlüğü görevinde bulunacak ve Volkan Çetin’in 1. Yardımcısı olacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar Huzurevi'ni ziyaret etti
Sonraki Haber Otomobilini çalan hırsızları sosyal medyada yayınladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?