ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'a baklava ziyafeti...

Bostanlıspor'a baklava ziyafeti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'a baklava ziyafeti...

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden ve 6. hafta sonunda liglerin tek yenilmez lideri durumda olan Bostanlıspor'un bu akşamki antrenmanında konukları vardı.

Bostanlıspor basketbol takımının maçlarını da yakından izleyen KSK camiasının önemli isimlerinden, Pınar Karşıyaka basketbol şubesinin eski başkanlarından Taner Karaaslan ile Karşıyaka Yelken Şubesi'nin eski başkanlarından Secder Akıncı takımın Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'ndaki antrenmanını izledi ve idman sonunda da oyunculara baklava ikram etti.
Bostanlıspor'un başarısıyla Karşıyakalı olarak mutlu olduklarını belirten Karaaslan ve Akıncı, "semtimizin takımı için bizler de elimzden gelen desteği vereceğiz" dediler...
Bostanlıspor basketbol takımı coachu Engin Gençoğlu da, 2 duayen Karşıyakalıyı yanlarında görmekten son derece mutlu olduklarını, Tofaş Gelişim maçı öncesi de moral bulduklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Sarıca: İkincilik için avantaj yakaladık...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?