ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Takımı Belevi Gölü'ne gitti...

Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Takımı Belevi Gölü'ne gitti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Takımı Belevi Gölü'ne gitti...

Hafta sonu gezilerine devam eden Bostanlıspor yetişkinler Bisiklet takımı bu gün Selçuk Belevi Gölü’ne gitti.

İZBAN ile Cumaovası'na giden buradan da Belevi'ye kadar 68,5 km pedall basan Bostabnlıspor Bisikletcileri Belevi Gölü kenarında piknik yaptı. Göl kıyısında eğlenen Bostanlıspor Bisikletçiler, soğuk havaya karşın sıcak bir buluşmayla keyifli bir gezi ve gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.  
Bostanlıspor Bisiklet Şube Sorumlusu Kemal Lale, Bostanlıspor Yetişkinler Bisiklet Grubunun bugün Belevi Gölüne kadar gittiğini ve burada neşeli bir gün geçirerek arkadaşlık duygularını pekiştirdiklerini ifade ederek, şöyle dedi:
“Her hafta sonu ve hafta içi gezintilerimiz son derece keyifli. Her geçen gün grubumuz büyüyor. Katılımlar artıyor. Keyifli gezilerimizde hem spor yapıyoruz, hem de çevreyi tanıyıp, tabiat ile iç içe oluyoruz. Bugün de havanın çok soğuk olmasına karşın katılım çok iyiydi. Selçuk Belevi Gölünde geçirdiğimiz zamanın nasıl akıp gittiğini anlamadık. Yol boyunca da gösterilen ilgi bizleri mutlu etti.”

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Sigortam.net İTÜ Basket'e takılmadı
Sonraki Haber Sarıca: Oyunun gerekli kısımlarını iyi oynadık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?