ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor, yedide yedi...

Bostanlıspor, yedide yedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor, yedide yedi...

Türkiye Basketbol 3. Ligi B Grubu'nun yenilmez lideri Bostanlıspor, ünvanını 7. maçına da taşıdı. Bursa temsilcisi Tofaş Gelişim'i 18 farkla 86-68 yendi.

Halkapınar Spor Salonu'nda soğuk bir ortamda, Tofaşlı antrenörlerin bençle birlikte sürekli toplu halde itirazlarıyla gerilen maçın hakemleri de insiyatifi elinden kaçırıp, konuk ekibi uyarmakta gecikince, sinirler oldukça gerildi. Evsahibi ekibin rakibine ayak uydurmayıp, galibiyete odaklanması ve yöneticilerinin de ortamı sakinleştirme çabalarıyla maç olaysız bir şekilde sona erdi.
A Takımından takviyeli olarak maça çıkan ve hızlı başlayan Tofaş pota altından bulduğu sayılarla öne geçtiyse de Bostanlıspor farkın en fazla 4 sayıya çıkmasına izin verdi ve devre sonunda skor 20-20 oldu.
2. periyota hızlı başlayan ve öne geçen Bostanlıspor, skordaki üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürdü. Devrenin sonuna 13 sayı farkla 43-30 önde giren yeşil kırmızılılılar oldu.
3. Periyoda hızlı başlayan ve peşpeşe Sercan'la bulduğu sayılarla farkı arttıran ve Aras'ın üçlüğüyle maçtaki en büyük farkı (22 sayı) yakalayan Bostanlıspor, rakibinin pota altındaki üstünlüğüne cevap veremeyince fark azalsa da, periyot sonunda 61-47 önde olan taraftı.
Maçın final bölümünde rolantili bir oyun oynayan ancak hatalı paslarla rakibine sayı şansı tanıyan Bostanlıspor karşısında Tofaş'ın gençleri farkı 6 sayıya kadar indirse de, Bostanlıspor tekrar oyuna hakim olarak maçı koparmasını bildi, farka da gitti: 86-68.

Bostanlıspor'da Sercan Tülek 24 sayı ile maçın en skorer ismi olurken;  Onur Kentli 16 Sayı, Aras Bakat 11 Sayı, Oğulcan Sevim 10 Sayı, Mert Aykutluğ 9 Sayı, Serhat Doğanay 6 sayı, Erdinç Gül 4 Sayı, Cem Bozok 3 sayı, Kemal Can Aktuna 2 sayı ve Evren Yenice 1 Sayı ile galibiyete katkı verdiler...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka filede Rota Koleji'ni geçti
Sonraki Haber Karşıyaka, yeni yılı senfoni orkestrasıyla karşılayacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?