ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Bahar Turnuvası düzenledi

Bostanlıspor ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Bahar Turnuvası düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Bahar Turnuvası düzenledi

Bostanlıspor, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa "Masa Tenisi Bahar Turnuvası" düzenledi.

1 Nisan Pazartesi günü Bostanlı'daki Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacak olan Bostanlıspor&Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Masa Tenisi Bahar Turnuvası'na Karşıyaka'da lise ve ortaokullarda masa tenisi oynayan tüm sporcular davet edildi.
Sporcuların birbiriyle kaynaşması, dostluğun pekiştirilmesi ve baharın sporla karşılanmasını amaçladıklarını ifade eden Bostanlıspor Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, turnuvaya büyük katılım beklediklerini ifade ederek, "Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bize büyük destek oluyor. Bu kendileriyle bu yıl içinde yaptığımız ikinci organizasyon. Destekleri için müdüre hanım Ebru Yılmaz'a çok teşekkür ederiz. 1 Nisanda lise ve ortaokullu sporcularımız erkek-kadın olarak ayrı kategorilerde karşılaşacak, sonunda da dereceye girenlere madalya verilecek" dedi. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, Bostanlıspor ile yaptıkları sportif protokolle Karşıyaka'ya pek çok branşta yeni sporcular ve şampiyonlar kazandırdıklarını belirterek, "Bostanlıspor bu konuda öncü ve örnek oldu. Başkanı Avni Erboy başta olmak üzere tüm yöneticileri kutluyorum" dedi. 
Bostanlıspor Masa Tenisi Başantrenörü Mustafa Şaşmaz'ın başhakem olarak organizasyonu yürüteceği Bahar Turnuvası saat 10.00'da başlayacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 17. Yıla girerken...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka zoru başarmak için sahada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?