ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor U 11 futbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

Bostanlıspor U 11 futbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor U 11 futbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

Bostanlıspor U 11 Futbol Takımı ertelenen lig maçlarına hazırlıklarını sürdürüyor.

Bostanlıspor Futbol Takımları Teknik direktörü Mustafa Oral ve ekibi tarafından çalışmalarını Karşıyaka Belediyesi Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında yapan Bostanlıspor U 11 futbol takımı geçen hafta başlaması gereken ancak İzmir Futbol İl Temsilcisinin görevden alınması sonucunda 7-8 Mart tarihine ertelenen maçların başlamasına kadar daha sıkı çalışma yapma şansını elde ettiklerini belirten Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar, "lige hazardık. Ancak erteleme bizim daha da hazırlanma şansı yarattı. Bu dönemi hazırlık maçlarıyla en iyi şekilde geçirmek istiyoruz" dedi. 
Bostanlıspor Genel Sekreteri İlkay Özçelik, U 11 futbol takımı için Karşıyakalı, özellikle de Bostanlı da oturan 10-12 yaş grubuna çağrı yaparak, Bostanlıspor'da futbol oynamaya davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti ile CHP İlçe başkanları buluştu...
Sonraki Haber Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nun eski müdürü vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?