ANA SAYFA > GÜNDEM > AK Parti ile CHP İlçe başkanları buluştu...

AK Parti ile CHP İlçe başkanları buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti ile CHP İlçe başkanları buluştu...

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığa seçilen Serdar Koç’u ziyaret etti.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, ilçe yöneticileri ve Karşıyaka Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığına seçilen Serdar Koç’u makamında ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Meclisi’nde gerçekleşen toplantıda yaşanan stat gerginliğinin yansımadığı görüşmede karşılıklı nezaket ön plana çıktığı öğrenildi.
‘Karşıyakalı stadını istiyor’ imza kampanyası başlatan CHP Karşoıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç davette beklendiği üzere AK Partili Çiftçioğlu’nu imza atmaya davet etti. CHP’li Koç ‘Gel başkanım stadımız için bir imza da sen at’ derken AK Partili Çiftçioğlu “Biz zaten stat inşaatını başlatarak imzamızı attık’ yanıtını verdi. Çiftçioğlu ziyarette Serdar Koç’a Karşıyaka’nın projeleriyle ilgili bir dosya sunarak kendisine görevinde başarılar diledi.  Çifçioğlu görüşme sonrası “Güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Görüşmede karşılıklı nazireler vardır. Naif ve kibar bir görüşme gerçekleşti” dedi.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, "Öncelikle nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Bizim tek amacımız var o da kişisel siyaset yapmamak. Ülkemiz için siyaset yapmak. Karşıyaka’yı daha iyi bir yere getirmek için siyaset yapmak zorundayız. Birlik ve beraberlik içerisinde doğru noktaları bularak siyaset yapmalıyız. Herkes şunu çok iyi bilmeli siyaset demek karşılıklı düşmanlık demek değildir. Siyaset demek ülke içerisinde yapılacak işler için hangi yol doğruysa onu bulmak demektir. Karşıyaka’da buna benzer bir süreç başlıyor. Karşıyaka’da doğru işler yapılabilmesi için AK Parti yönetimine de ihtiyacımız var. Bizler kendi bulunduğumuz bölgede daha iyi işler yapabilmek, daha iyi projeler üretebilmek için birlikte çalışmalıyız ve sonuçları görerek mutlu olmalıyız. Her zaman şunu söylüyorum, hangi partiden olursak olalım biz kişisel siyaset yapmak için burada değiliz. Ülkemiz ve insanımız için ne daha iyi yapılabilir onu bulmak için buradayız. CHP’de Atatürk siyaseti diğer partilere göre biraz daha öndedir. O yüzden Karşıyakamız için el birliğiyle büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Benim tek bir arzum var, kişisel siyaset değil Karşıyaka siyaseti yapmak” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi ile İYTE işbirliği...
Sonraki Haber Bostanlıspor U 11 futbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?