ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor teniste hedef ilk şampiyonluk

Bostanlıspor teniste hedef ilk şampiyonluk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor teniste hedef ilk şampiyonluk

Teniste alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra, kendi sporcusunu yetiştiren Bostanlıspor, ilk kez katılacağı İzmir Tenis İl Şampiyonasının hazırlıklarını yoğunlaştırdı.

Korona Virüs tedbirlerinin alındığı dönemde Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait Karşıyaka Örnekköy’deki  Tenis Kortlarında (UTEM) çalışmalarını sürdüren ekip, ilk kez katılacağı il birinciliklerinde ilk şampiyonluk için raket sallayacak.
Haftanın belirli günlerinde korttaki çalışmaların sağlık önlemlerinin tamamen alındığı ortamda yapıldığını belirten antrenör Pelin Kalyoncu Ekşisu “Başkanımız Avni Erboy’un direktifleri doğrultusunda çalışmalarımızı aksatmadan sürdürdük. Önceliğin sağlık olduğunu hiç unutmadan kortta mesafemizi her zaman koruduk. Her sporcumuzun raket, top ve diğer araç ve gereçleri kendine ait olup, sürekli yeniledik, temizledik. Bunları tamamen sağladığımız bir ortamda da çalışmalarımızı sürdürdük. İlk kez katılacağımız turnuva olacağından oldukça heyecan yaşıyoruz. Tenise sıfırdan başlayan çocuklarımız her geçen gün daha iyi oluyor. Yaş grubunda tecrübesiz olmalarına karşın ümitliyim. İnşallah iyi sonuçlara imza atarız. Bostanlıspor’un diğer branşlarda olduğu gibi teniste de sesini duyuracağımızdan kuşku olmasın. Başkanımız ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Avrupa'da Play-Off rakipleri belli oldu
Sonraki Haber Başkan Soyer: Hiç kimseyi çaresiz, yalnız bırakmayacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?